CSHMR – Cashmere Copenhagen er en idé om, at kvalitet, luksus og god stil skal forenes i de ting, vi har nærmest – tørklædet.

Hos CSHMR - Cashmere Copenhagen mener vi ikke, at et tørklæde skal skiftes ud hver sæson, ligeledes skal et tørklæde ikke blot opfylde dets basisfunktion med at varme halsen. Et godt tørklæde er det, du bliver glad af at tage på hver eneste morgen, du går ud af døren, fordi du ved, at materialet er det helt rigtige. Det føles dejlig blødt og det holder kulde vind og vejr ude. Samtidigt giver det dig dit helt eget personlige præg og mulighed for at få selv et ordinært outfit til at se eksklusivt ud. CHSMR - Cashmere Copenhagen er således ideen om at give kunden en oplevelse af luksuriøstiet hver eneste morgen, man tager et af de lækre tørklæder i brug.

Navnet – Cashmere Copenhagen eller Kashmir København – giver udtryk for mærkets oprindelse i det Københavnske og fokus på kashmir som materiale. Dermed ikke sagt at alle CSHMR Copenhagens tørklæder er lavet i kashmir uld, men at fokusset ligger på at bruge det lækre materiale i så mange produkter som overhovedet muligt – og helst alle.

Nikolaj Mogensen der siden 2008 har arbejdet med tørkæder, grundlagde CSHMR i 2013 og efter nogle år ved roret gav han stafetten videre til Bo Lyhne, som nu fører tankerne om kvalitet og luksus videre.

CSHMR er en hyldest til det lækreste tørklæde af dem alle – kashmirtørklædet.

CSHMR

Comments are closed.

spycamera youporn.red redrube uporn.icu
 • CSHMR

  Cashmere Copenhagen er en idé om, at kvalitet, luksus og god stil skal forenes, i de ting vi har nærmest.

  Cashmere Copenhagen er unikke, enkle og lækre produkter designet og produceret i ren kashmir uld

 • Kontakt os

  • CSHMR
   Birke Alle 12
   9200 Aalborg SV
  • +45 22312228
  • mail@cshmr.dk