Det er sikkert, hurtigt og nemt at handle hos cshmr.dk. Når du har fundet de produkter du vil købe, klikker du på ‘Køb nu’ og dit smykke lægges i kurven. På samme måde tilføjer du flere varer og når du har alt, hvad du skal bruge, klikker du på ‘Til kassen’ i øverste højre hjørne. Her får du en oversigt over dine køb. For at lave bestillingen trykker du på ‘Kassen’ og indtaster dine kundeoplysninger (navn, adresse, e-mail m.v.). Ønsker du at pakken sendes til en anden adresse end din egen, skal du afkrydse boksen ‘Brug alternativ adresse’ og skrive modtagerens adresse herunder. Når du har gjort det, trykker du på “Fortsæt til betaling”. Her vælger du betalingsmetode og indtast de relevante informationer. Du har nu hurtigt og let bestilt hos CSHMR du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail

Gavekort
Produktinformation
Salgs- og leveringsbetingelser
Returnering og fortrydelsesret
Forsendelse
Forbehold
Copyright
Misbrug
Betalingsbetingelser
Kundeservice

Gavekort

Ved indfrielse af et gavekort indtaster du gavekortkoden i feltet ‘Indtast gavekort’ samtidigt med adresseoplysningerne i ‘Kassen’. Herefter skal du klikke ‘Opdater’ for at koden bliver trukket fra beløbet. Hvis du køber for mere end gavekortets værdi vælger du blot kreditkort betaling, og betaler det overskydende. Køber du for mindre kan gavekortet ikke bruges igen og det overskydende beløb går tabt.

Produktinformation

Vi gør vores yderste for at viderebringe alle oplysninger om produkternes hovedkarakteristika i form af tekniske oplysninger i form af billeder af produkter samt mål og numre.

Salgs- og leveringsbetingelser

Vi indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Risikoen ved leveringen for varer købt i cshmr.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Alle priser er inkl. moms. cshmr.dk modtager følgende kreditkort: Dankort, visa/dankort, e-dankort samt internationale betalingskort som mastercard, maestro, visa, visa electron og JCB.

Returnering og fortrydelsesret

Efter købelovens §83 gives der en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Ligeledes skal du i henhold til købeloven reklamere i rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen. Du har som kunde en ret til at få erstatet varen. Dette forudsætter dog, at reklamationen er berettiget.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra cshmr.dk, skal således påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen og det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Fortrydelsesret: cshmr.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Sammen med de varer du ønsker at returnere vedlægger du ordresedlen og sender brevet til:

cshmr.dk
Birke Alle 12
9200 Aalborg SV
DK

Forsendelse

Leveringstidspunkt og transport: Levering af varer fra cshmr.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker inden for 1-3 hverdage.

Alle leveringer til Danmark koster 25 DKK uanset antallet af købte varer. Hvis det samlede beløb overstiger 500 DKK betaler cshmr.dk fragten for dig. Hvis du herefter fortryder købet, sender varerne retur og dette får købsbeløbet til at gå under 500 DKK vil du blive påkrævet at betale 25 DKK for fragt. Dette gør vi for at grænsen for 500 DKK ikke bliver misbrugt.

cshmr.dk tilbyder desværre ikke fri fragt ved køb over 500 DKK til leveringer udenfor Danmark, herunder færøerne og Grønland. Ved fragt til udlandet er gebyret ligeledes større alt efter hvilket land det drejer sig om.

cshmr.dk benytter sig af Post Danmark til at levere dine bestillinger. Alle varer i vores webshop er modeller, såfremt ikke andet er opgivet, vi har liggende på lager. Dette betyder, at vi sender din bestilling 1-3 dage efter, at vi har modtaget den pågældende ordre. Dette forudsætter dog, at Post Danmark overholder dag-til-dag levering.

Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. cshmr.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender cshmr.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Forbehold

Forbehold for ændringerdeside.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.
cshmr.dk er en webshop, der opfordrer til tilbud. Priserne er derfor ikke ment som tilbud, men som opfordringer til tilbud. Når der er afgivet en ordre accepterer vi det tilbud, der kommer fra kunden. cshmr.dk tager med andre ord forbehold for udsolgte varer samt forkerte priser.

Copyright

Alle billeder og tekst på dette website tilhører cshmr.dk eller vores leverandører.

Misbrug

Misbrug af cshmr.dk kan medføre politianmeldelse.

Betalingsbetingelser

Der kan lige nu ikke betales med kort i webshoppen

Kundeservice

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 12 timer inden for hverdage.

E-mail: mail@cshmr.dk

Comments are closed.

spycamera youporn.red redrube uporn.icu
 • CSHMR

  Cashmere Copenhagen er en idé om, at kvalitet, luksus og god stil skal forenes, i de ting vi har nærmest.

  Cashmere Copenhagen er unikke, enkle og lækre produkter designet og produceret i ren kashmir uld

 • Kontakt os

  • CSHMR
   Birke Alle 12
   9200 Aalborg SV
  • +45 22312228
  • mail@cshmr.dk